“Everybody knows that the
dice are loaded, everybody
rolls with their fingers crossed.”
Leonard Cohen

Boek 'Het Grote Pensioenbedrog'

 

Veel mensen maken zich zorgen over hun pensioen. Volstaat de verhoging van de wettelijke pensioenleeftijd tot 67 jaar? Of is dit opnieuw slechts morrelen in de marge? In tien stellingen legt Het Grote Pensioenbedrog uit waarom uw pensioen op drijfzand is gebouwd en wat u in de toekomst boven het hoofd kan komen te hangen. Een scherpe analyse, die aantoont dat ons huidig wettelijke pensioenstelsel zonder hard ingrijpen op termijn onhoudbaar is.  

'Het Grote Pensioenbedrog' is uitgegeven door Van Halewyck (deel van Pelckmans Uitgevers). Het telt 199 pagina's. U kunt het hier online bestellen voor de prijs van 16,00 EUR incl. BTW (winkelprijs 24,95 EUR incl. BTW) te verhogen met een deelname in de leveringskosten van 4,00 EUR (België) of 12,00 EUR (andere landen). De deelname in de leveringskosten blijft dezelfde, ongeacht het aantal bestelde exemplaren. Levering gebeurt door BPost binnen de week nadat Precisis uw betaling heeft ontvangen. Betaling uitsluitend via overschrijving. Samen met de levering ontvangt u een factuur met de vermelding "Betaald".

Lees hier de bespreking in 'De Tijd'

Lees hier de bespreking in 'De Standaard'

                                                                                      Lees hier de bespreking in 'Het Nieuwsblad'

 

 Bestelformulier

De velden gemarkeerd met een ! zijn verplicht in te vullen.

Aanspreektitel   !      
Naam !   Voornaam !
Bedrijf      
 
Facturatieadres
Straat !   Huisnr !
Postcode !   Plaats !
Land !
Specifieer land
     
 
Tel   Fax
E-mail !      
 
BTW nr      
 
Hierbij bestel ik exemplaren van 'Het Grote Pensioenbedrog' en dit tegen de eenheidsprijs van 16,00 EUR, incl. 6% BTW. Ik stort het verschuldigde bedrag verhoogd met 4,00 EUR (België) of 12,00 EUR (andere landen) op rekening nummer 645-1002485-25 (IBAN BE70 6451 0024 8525 - BIC JVBABE22) van Precisis met de vermelding "Pensioenboek".
 
Leveringsadres (slechts in te vullen zo verschillend van het facturatieadres)
Straat   Huisnr
Postcode   Plaats
Land
Specifieer land